понеділок, 19 жовтня 2009 16:07

За три роки Черновецький не виконав жодної обіцянки - Андрієвський

За три роки Черновецький не виконав жодної обіцянки - Андрієвський

За три роки нічого з того, що обіцяв Черновецький чи його блок, виборюючи владу, не було виконано.

Про це один із лідерів Блоку Віталія Кличка, лідер Української селянської демократичної партії Дмитро Андрієвський заявив в ефірі передачі "Шустер LIVE" на телеканалі "Україна".

За словами опозиційного політика, у своїй передвиборчій програмі Черновецький обіцяв найнижчі тарифи на житлово-комунальні послуги. Натомість з його приходом вони тричі піднімались.

"На останній сесії буквально з боями нашій політичній силі вдалося домогтися зниження тарифів до рівня червня 2009", - наголосив Дмитро Андрієвський.

"Черновецький обіцяв підвищити заробітну плату працівникам освіти мінімум вдвічі за рахунок стовідсоткової муніципальної надбавки. Теж саме щодо лікарів. А двірникам взагалі обіцялося дві тисячі зарплати", - заявив він.

Проте жодна обіцянка, на переконання депутата, не була виконана, і кияни це, безперечно, знають, стверджує політик.

На думку Дмитра Андрієвського, лише завдяки послідовній роботі Блоку Кличка стало можливим зниження тарифів.

"Від нашої фракції ми на першу сесію у вересні підготували проект рішення про зниження незаконних тарифів і там чітко вказали, що потрібно ввести мораторій, повернути людям гроші, які вони додатково сплатили. Ми зібрали десять тисяч підписів. А тисяча підписів – це вже місцева ініціатива. Та Черновецький нам відмовив. Ми чітко сказали: до того часу, доки це питання не буде проголосоване, ми сесії працювати не дамо", - заявив політик.

За матеріалом УНІАН

Зараз ви читаєте новину «За три роки Черновецький не виконав жодної обіцянки - Андрієвський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі