середа, 25 березня 2015 16:00

За півтора місяця Україна отримає ще 220 американських броньовиків
5

Фото: president.gov.ua

Україна отримає решту - 220 броньованих авто із США протягом 45 днів.

Про це заявив в "Борисполі" під час церемонії зустрічі літака з першою партією американських військових автомобілів HMMWV президент України Петро Порошенко.

"У найближчий тиждень ми отримаємо ще один літак з броньованими" Хаммерами "і в найближчі 45 днів надійдуть решта з того, що має отримати Україна в рамках програми співпраці з США", - заявив Порошенко.

"Особливо важливим для нас, українців, у часи гібридної війни, яку Росія веде проти України, є співпраця у військовій сфері. Для нас, коли ми твердо тримаємо курс на політико-дипломатичне врегулювання міждержавного регіонального конфлікту на Донбасі, але коли противник постійними порушеннями режиму припинення вогню спонукає нас до активізації наших зусиль, першочерговим питанням є зміцнення обороноздатності України. Сьогодні, забезпечення української армії новітнім озброєнням, новітньою технікою набуває системного характеру ", - зазначив президент.

Як повідомляла Gazeta.ua, в Україні сьогодні прибула із США перша партія бронемашин "Хамві".

Зараз ви читаєте новину «За півтора місяця Україна отримає ще 220 американських броньовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі