пʼятниця, 06 серпня 2010 06:38

За місце на кладовищі вимагав п"ять тисяч доларів

У червні 2008 року в Криму затримали голову Партенітської селищної ради Миколу Конєва при отриманні $5,2 млн. Він вимагав гроші за виділення 17 га землі.

Голова Львівського адміністративного апеляційного суду Ігор Зварич отримав прізвисько "суддя-посівальник". У березні 2009-го його затримали за отримання хабара в особливо великому розмірі. Під час обшуку знайшли $1 млн і 2 млн грн. Зварич пояснив, що суд переїхав в інше приміщення, а за звичаєм його прийнято посівати грішми.

Головний лікар ужгородського пологового будинку Володимир Симулик у жовтні 2009 року намагався взяти $500 від родичів породіллі. Його затримали. Раніше акушери-гінекологи звинувачували головлікаря, що він щомісячно вимагав у них по $20 тис. Гінекологи мусили збирати "дань" із породіль.

Директор столичного цвинтаря "Берківці" Олександр Власенко вимагав $5 тис. за місце на цвинтарі. У червні 2009-го Власенка затримали в кабінеті під час передачі хабара міченими купюрами.

Зараз ви читаєте новину «За місце на кладовищі вимагав п"ять тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі