пʼятниця, 04 березня 2016 13:54

За добу отримали поранення троє українських військових

За добу отримали поранення троє українських військових
unian.ua

У зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу ніхто з українських військових не загинув. Троє бійців отримали поранення, повідомив спікер адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті бойових дій ніхто з наших воїнів не загинув. Троє отримали поранення", - сказав він на брифінгу в п'ятницю в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Лисенко зазначив, що на луганському напрямку було спокійно.

Разом з тим, на донецькому напрямку, крім ранкового обстрілу з "Градів" під Красногорівкою, противник також застосував 82-мм міномети в районі Дослідного.

"В цілому, провокації і прицільні обстріли бойовиків вчора тривали по всій лінії зіткнення. Гарячі точки - Світлодарська дуга, Горлівська агломерація, Донецький аеропорт. Противник відкриває вогонь, як у світлий, так і в темний час доби, але після заходу сонця кількість обстрілів і щільність вогню різко зростають ", - поінформував Лисенко.

Всього на донецькому напрямку за минулу добу зафіксовано 46 обстрілів з боку НВФ. На маріупольському противник порушував режим тиші по всьому фронту. Двічі бойовики застосували 82-мм міномети. "В ході одного з ворожих обстрілів сили АТО відкрили вогонь і рішуче припинили провокацію бойовиків. Всього на маріупольському напрямку зафіксовано 11 обстрілів наших позицій з боку НВФ", - підкреслив Лисенко.

Нагадаємо, за минулу добу російські найманці 57 разів обстрілювали позиції Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «За добу отримали поранення троє українських військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі