пʼятниця, 04 березня 2016 08:32

Після "гарячого" четверга проросійські бойовики дещо заспокоїлися

Після "гарячого" четверга проросійські бойовики дещо заспокоїлися
Фото: gazeta.lviv.ua

За минулу ніч російсько-терористичні війська двічі обстрілювали бійців АТО.

Про це розповів речник штабу АТО Сергій Жмурко.

"За минулу добу російські найманці 57 разів обстрілювали позиції Збройних сил України. Із них найгарячіше було на Донецькому напрямку - 46, 11 обстрілів - на Маріупольському напрямку.

Позиції українських військ поблизу Зайцевого, Лозового, Майорська, Луганського, Троїцького та Пісків російські терористи обстрілювали з гранатометів різних калібрів та великокаліберних кулеметів. Із зенітної установки ЗУ-23 ворог вів вогонь по позиціях наших військ поряд із населеним пунктом Луганське. По опорних пунктах наших військ у районі Мар'їнки, Лебединського та Павлополя бойовики вели вогонь із гранатометів різних калібрів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Близько 20-ї терористи відкрили неприцільний вогонь із міномета та випустили по наших опорних пунктах поблизу Опитного 6 мін. По позиціях на шахті Бутівка та в районі Пісків російські бойовики вели вогонь із гранатометів різних калібрів та великокаліберних кулеметів.

Опівночі активність ворога значно зменшилась. Станом на 7-му годину зафіксовано 2 обстріли позицій ЗС зі стрілецької зброї поблизу Мар'їнки та Пісків", - розповів Жмурко.

Нагадаємо, раніше на переговорах у Мінську прийняли два важливих рішення щодо Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «Після "гарячого" четверга проросійські бойовики дещо заспокоїлися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі