вівторок, 02 грудня 2008 16:18

За білий трюфель китайський мільярдер заплатив 200 тисяч доларів

За білий трюфель китайський мільярдер заплатив 200 тисяч доларів

На аукціоні за 200 тисяч доларів проданий величезний білий трюфель, що є на даний момент найбільшим у всій Італії.

Покупцем гігантського делікатесу став засновник мережі казино Macau, мільярдер Стенлі Хоу, відомий своєю пристрасною любов"ю до підземного гриба.

Величезний білий трюфель, що важив більше ніж один кілограм, продавали відразу в декількох точках світу в рамках добродійного аукціону.

Поборотися за володіння рідкісним грибом незвичайних розмірів можна було в Абу-Дабі, Макао, Лондоні та Римі 29 листопада.

Китайський мільярдер вже і раніше віддавав пристойні суми за право володіння трюфелем. Так, в 2007 році ним було заплачено 330 тисяч доларів за величезний білий гриб, що важив 1,5 кілограмів.

Трюфель - найдорожчий і загадковий делікатес світової кулінарії. Непрезентабельна зовнішність цього гриба окупається унікальним смаком і яскравим, незрівнянним ароматом, який у багатьох вже почав асоціюватися із запахом багатства та благополуччя, повідомляє РБК.

Зараз ви читаєте новину «За білий трюфель китайський мільярдер заплатив 200 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі