пʼятниця, 21 вересня 2012 22:53

З початку року до бюджету Києва надійшло 3 млрд грн від продажу алкоголю й тютюну

З початку року до бюджету Києва надійшло 3 млрд грн від продажу алкоголю й тютюну
У Києві з початку року було реалізовано алкогольних напоїв на суму в понад 5 млрд грн, а тютюнових виробів - близько 8 млрд грн. Фото: mukachevo.net

Підприємства Києва за 8 міс. 2012 р. від реалізації вітчизняних алкогольних напоїв та тютюнових виробів перерахували до бюджету близько 3 млрд грн акцизного податку, ще близько 500 млн грн надійшло від реалізації імпортної продукції цієї групи.

Про це повідомила голова Державної податкової служби (ДПС) у м. Києві Ірина Носачова в ході зустрічі з представниками бізнесу, що здійснюють продаж підакцизної групи товарів у столичних мережах супермаркетів та інших торгівельних мережах, передає прес-служба ДПС.

За словами керівника столичного податкового відомства, у Києві з початку року було реалізовано алкогольних напоїв на суму в понад 5 млрд грн, а тютюнових виробів - на суму близько 8 млрд грн.

На сьогоднішній день законодавчо встановлені мінімальні роздрібні ціни на горілку складають: - 0,2 літра - 10,44 грн; - 0,5 літра - 26,1 грн; - 0,7 літра - 36,54 грн; на пляшку коньяку (0,5 літра): - 3 "зірки" - 33,1 грн; - 4 "зірки" - 37,16 грн; - 5 "зірок" - 41,1 грн; на пляшку вина (0,7 літра) - 18 грн; на пляшку шампанського - 26 грн.

Зараз ви читаєте новину «З початку року до бюджету Києва надійшло 3 млрд грн від продажу алкоголю й тютюну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі