середа, 06 серпня 2014 11:48

З початку АТО на Донбасі загинули 1367 осіб - ООН

З початку АТО на Донбасі загинули 1367 осіб - ООН
real-vin.com

З початку антитерористичної операції на сході України загинуло 1367 людей. Про це повідомили в центрі новин ООН.

"З початку операції на сході України вбито 1367 осіб, поранено 4087, з яких 2589 – цивільні особи, включаючи 29 дітей", - йдеться в повідомленні, - пише "ТСН"

Крім того, за даними ООН, 70% медичних працівників з Луганської та Донецької областей покинули ці регіони. Читайте також: Чому з плану зі звільнення Донецька треба виключити слово "швидко" Представник Управління ООН з координації гуманітарних питань Джон Гінг заявив, що гуманітарні коридори, створені на Сході, відкриті щодня протягом кількох годин, однак і в цей час їх блокують бойовики, перешкоджаючи населенню залишити регіони.

Як повідомлялося раніше, комбат "Донбасу" розповів, коли з Донецька виженуть всіх терористів. За словами комбата, на поетапну зачистку кварталів може знадобитися близько місяця - півтора. Крім того, Семенченко не поспішає робити оптимістичних прогнозів щодо звільнення всієї території Донбасу від терористів. На його думку, це може розтягнутися на декілька місяців.

 

Зараз ви читаєте новину «З початку АТО на Донбасі загинули 1367 осіб - ООН». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі