субота, 31 січня 2009 21:12

З чуток Симоненко залишає дружину заради іншої (ФОТО)

Розкол у родині "першого на селі" комуніста - це не просто чергове VIP-розлучення... Хай вже, казали, серед комуністів сексу не було, але й розлучень, принаймні настільки публічних, мінімум.

Причому, як виявляється, причина розпаду сімейного гнізда 56-річного лідера Компартії Петра Симоненка з його дружиною Світланою - банальна: інша жінка на стороні, коханка.

ТаблоID вперше публікує ексклюзивні знімки нової жінки Петра Симоненка.

Сама поки що законна дружина Петра Симоненка називає цю "іншу" "третім лицем" у їхній сімейній справі. А як вдалося дізнатися з чуток ТаблоIDу і як стверджує газета "Сегодня" нову, молоду жінку головного комуніста звуть Оксана Ващенко.

Оксані 31 рік. Зараз вона - журналіст радіо Ера-FM. Паралельно пишна білявка, наскільки відомо, працює керівником прес-служби Комуністичної партії.

За чутками, Ващенко познайомилася із Симоненком як мінімум у 1999-му році. Тоді вона нібито їздила з ним по регіонах у журналістському пулі під час президентської компанії.

Відтоді Оксана почала працювати з Петром Миколайовичем і їхня співпраця просувалася доволі непогано.

"Оксану як журналістку Національного радіо ще у 2004-му року прикріпили до Петра Миколайовича для висвітлення його президентської кампанії. Вона тоді об"їхала з ним всю країну. У 2006-му році Оксана теж була разом з ним", - розповіла одна з колег Ващенко газеті "Сегодня".

Як розповів один з депутатів Верховної Ради, з дружиною Світланою у Симоненка через Ващенко вже давно почалися конфлікти.

"Потім ми дізналися, що вона вагітна, але не могли зрозуміти від кого. Ясність у батьківстві її дитини вніс, як не дивно, "Вечірній квартал". Коли ми дивилися по телевізору останню передачу, то побачили, що вона сидить поряд з Симоненком. Ми одразу все зрозуміли", - розповіла колега журналістки.

Подейкують, часто бачили, як ця парочка разом приходила в елітний клуб "5 елемент", що на Рибальському острові та який належить Петру Порошенку.

Нагадаємо, як нашептали ТаблоIDу, Оксана Ващенко народила 22-го січня дівчинку. Як пише видання, дочку назвали Марією. Пологи пройшли в одній з елітних клінік столиці.

Між іншим, Оксана Ващенко - сама киянка. У столиці у неї є мама і молодший брат. Відомо також, що вона нібито була заміжня.

Дітей від першого заміжжя у Ващенко не було. Тож дочка Марія, яку називають дочкою Петра Симоненка, - її первісток.

Водночас, нагадаємо, що у Світлани та Петра Симоненків вже є двоє синів: Андрій (1974) та Костянтин (1977).

Фото Дмитра Амідова, ТаблоID

Зараз ви читаєте новину «З чуток Симоненко залишає дружину заради іншої (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі