четвер, 22 травня 2008 08:39

В"язниця зломила австрійського маніяка

Страшний сімейний тиран Йозеф Фріцль, який із власної примхи перетворив своїх домочадців на полонених і секс-рабів на довгі десятиліття, тепер розкаюється у скоєному. Принаймні, його тюремники вважають маніяка морально зломленою людиною.

Тепер Фріцль мріє знов побачити свою сім"ю, щоб вибачитися у них за скоєне, пише британська газета The Daily Mirror.

Тюремники запевняють, що тепер 73-річний Фріцль впав у глибоку депресію. Він відмовляється виходити зі своєї камери на годинну прогулянку, а також робити фізичні вправи. Тепер пенсіонер, який 24 роки ґвалтував власну дочку, стрімко втрачає форму.

Персонал в"язниці в місті Сент-Пельтен, де утримують Фріцля, запевняє, що за минулі три тижні садиста немов підмінили. "Коли його тільки привезли, він виявляв зарозумілість і не виявляв анінайменшого розкаяння", - свідчить один з тюремників. Тепер же маніяк скрикує ночами і швидко худне.

Своїм адвокатам Фріцль зізнався, що хоче якнайскоріше побачити своїх рідних, щоб мати можливість пояснити все. За його словами, він дуже хвилюється за їхній стан. У цій зміні його ставлення є щось неймовірне, пише видання. У в"язниці Фріцля відвідує тільки неназваний друг сім"ї.

Як уже заявляла раніше 42-річна дочка маніяка Елізабет, яку він ґвалтував понад 30 років, вона ніколи більше не захоче бачити обличчя свого батька. 24 роки ґвалтівник протримав її в підвалі як секс-рабиню. У напівтемряві і вогкості жінка народила мучителеві сімох дітей, з яких вижили шестеро.

Для дружини Фріцля, 69-річної Розмарі, викриття її чоловіка теж стало серйозним ударом. Звістка про те, що десятки років її чоловік ґвалтував власну дочку, шокувала пенсіонерку. Тепер у Розмарі з"явилися серйозні проблеми зі здоров"ям, так що навіть поліцейські вимушені відкласти її допит.

Нагадаємо, поліція заарештувала 73-річного Йозефа Фріцля 27 квітня. Мешканець міста Амштеттена, розташованого в 100 км на захід від Відня, звинувачується у викраданні і багаторазовому зґвалтуванні своєї дочки Елізабет, якій зараз уже 42 роки, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «В"язниця зломила австрійського маніяка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі