вівторок, 01 квітня 2008 10:46

Вуді Аллен оцінив рекламу зі своїм образом в 10 млн доларів

Вуді Аллен оцінив рекламу зі своїм образом в 10 млн доларів
Фото: swotti.starmedia.com

Відомий американський режисер і актор Вуді Аллен подав позов до манхеттенського окружного суду Нью-Йорка на компанію з виробництва і продажу одягу "American Apparel Inc." за незаконне використання свого образу на рекламних щитах і в інтернеті, повідомляє РИА "Новости" з посиланням на агентство Ассошиейтед Прес.

У позові йдеться, що, будучи однією з найвпливовіших фігур сучасного кінематографа, Вуді Аллен завжди жорстко контролював проекти зі своєю участю, і тому вчинок "American Apparel" є "особливим і таким, що дискредитує артиста". Збиток, нанесений незаконним використанням його зображення в рекламі, Вуді Аллен оцінив щонайменше в 10 мільйонів доларів.

На рекламних щитах, розміщених весною 2007 року в Голлівуді і Нью-Йорку, компанія, що славиться своєю неоднозначною рекламною політикою, використовувала образ Вуді Аллена з фільму "Ені Хол", де він постає у вигляді єврея-хасида з довгою бородою і в чорному капелюсі.

У прес-релізі, який "American Apparel" обнародувала два тижні тому, 2007 рік названо найуспішнішим для компанії, а також декларується прагнення перетвориться "на видатний світовий бренд роздрібних продажів", повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Вуді Аллен оцінив рекламу зі своїм образом в 10 млн доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі