пʼятниця, 15 травня 2020 21:08

Спалах коронавірусу в Києві: правоохоронці відкрили кримінальне провадження

Спалах коронавірусу в Києві: правоохоронці відкрили кримінальне провадження
Правоохоронці відкрили справу через спалах коронавірусу у київському інтернаті. Фото: Нацполіція

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження через спалах коронавірусу у київському будинку-інтернаті для жінок.

Як зазначається, до поліції надійшло повідомлення про те, що у будинку-інтернаті на вулиці Ялинковій після проведення ПЛР-тестів виявлено захворювання на коронавірус у вихованців та персоналу закладу. Про це повідомля пресслужба Нацполіції Києва у Facebook.

"Слідчі Дарницького управління поліції розпочали кримінальне провадження за фактом захворювання на коронавірус у вихованців та персоналу", - сказано в повідомленні.

Правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці спалах коронавірусу: проведуть терміновий брифінг

На місці події правоохоронці забезпечують охорону закладу та контролюють режим пропуску з дотриманням карантинних вимог.

У Києві в закритому будинку-інтернаті виявили 81 інфіковану коронавірусом людину. Про це на екстреному брифінгу повідомив мер столиці Віталій Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Спалах коронавірусу в Києві: правоохоронці відкрили кримінальне провадження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі