вівторок, 21 липня 2020 19:09

ВРУ ухвалила в першому читанні законопроєкт про "інвестняні"

ВРУ ухвалила в першому читанні законопроєкт про "інвестняні"
Інвестори отримають інвестиційних менеджерів. Фото: Reuters

У вівторок, 21 липня, Верховна Рада України на позачерговому засіданні прийняла президентський законопроект про "інвестиційні няні".

Його ухвалили в першому читанні 244 голосами. Про це повідомляється на сайті ВРУ.

Даний законопроект підтримуватиме проекти українських та іноземних інвесторів за таких умов: сума інвестицій має складати, мінімум, 30 млн євро; створення не менш як 150 нових робочих місць із середньою заробітною платою працівників не менше, ніж на 15% вище від середньої заробітної плати у відповідній сфері в регіоні; термін реалізації проекту - 5 років, термін дії спеціального інвестиційного договору з урядом - 15 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського готують закон проти "деструктивних" сект

Як зазначається, інвестори отримають інвестиційного менеджера. Саме він супроводжуватиме впродовж всього проекту. Інвестори також отримають до 30% вартості інвестицій з різними наборами стимулів.

У середу, 1 липня президент Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроект Про державну підтримку інвестиційних проектів зі значними інвестиціями.

Зараз ви читаєте новину «ВРУ ухвалила в першому читанні законопроєкт про "інвестняні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі