понеділок, 01 лютого 2010 15:57

Лікарі не можуть допомогти смертельнохворій актрисі Ганні Самохіній

Лікарі не можуть допомогти смертельнохворій актрисі Ганні Самохіній

Відома актриса Ганна Самохіна знаходиться при смерті. Лікарі поставили їй діагноз: "рак четвертого ступеня". Зараз Самохіна знаходиться в одному з хоспісів в Петербурзі. За повідомленням знайомих з ситуацією людей, актриса сильно схудла.

Результати аналізів актриси відправлялися в одну з кращих клінік світу, ізраїльську. Згідно з висновком зарубіжних фахівців, лікувати артистку вже запізно. Зараз знайомі та родичі шукають якісь варіанти лікування окрім традиційної медицини, яка вже безсила.

Ганна Самохіна (у дівоцтві Подгорна) народилася 14 січня 1963 року в місті Гур"євськ Кемеровській області. Незабаром після її народження сім"я переїхала до Череповця.

У п"ятнадцять років Ганна поступила в Ярославське театральне училище, після якого за розподілом потрапила на роботу в ТЮГ Ростова-на-Дону.

У 1987 році Ганна Самохіна отримує головну жіночу роль, Мерседес, у фільмі Георгія Юнгвальд-Хількевича "В"язень замку Іф" (1988), що знімався за романом Олександра Дюма "Граф Монте-Крісто". Цей кінодебют виявився для актриси дуже вдалим, і в 1988 році режисер Юрій Кара запросив Ганну Самохіну знятися в своїй картині "Злодії в законі", яка принесла їй популярність.

Серед цікавих робіт актриси можна виділити ролі в костюмній стрічці Яна Фріда "Дон Сезар де Базан", де партнерами Самохіної були Михайло Боярський і Юрій Богатирьов, та в історичній драмі "Царське полювання", знятій Віталієм Мельниковим, в якій вона зіграла княжну Тараканову. На початку 1990-х років на рахунку Ганни Самохіної - декілька десятків ролей у фільмах різних жанрів - в комедіях, детективах, бойовиках, історичних стрічках.

Нині актриса живе в Санкт-Петербурзі і, хоча про кіно не забуває, займається бізнесом - разом з другим чоловіком вони відкрили ресторан, що незабаром здобув популярність, "Граф Суворовъ".

Topnews

Зараз ви читаєте новину «Лікарі не можуть допомогти смертельнохворій актрисі Ганні Самохіній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі