четвер, 18 червня 2009 16:50

Водія, який заблокував центр Києва, просять добровільно віддати 24 тисячі

Водія, який заблокував центр Києва, просять добровільно віддати 24 тисячі

Комунальне підприємство "Київпастранс" пропонує водію "Лексуса", який 16 червня на півтори години заблокував рух тролейбусів у центрі Києва, добровільно компенсувати завдані підприємству збитки.

Про це повідомив начальник служби організації руху "Київпастрансу" Сергій Крупка.

Він зазначив, що дії водія, які призвели до зриву пасажирських перевезень з 15.30 до 16.55 вівторка на ділянці "Станція метро "Лук"янівська" – Майдан Незалежності", завдали матеріальних збитків підприємству на суму майже 24 тис. грн. Він додав, що протягом цього часу було затримано рух 12-ти тролейбусів на маршрутах N16 та N18.

С.Крупка повідомив, що зараз підприємство готує проти водія позовну заяву до суду.

Водночас, за його словами, "Київпастранс" пропонує водію "Лексуса" добровільно компенсувати завдані підприємству збитки.

"Ми чекаємо його у нас до вівторка, щоб полюбовно вирішити це питання", – сказав начальник служби організації руху. У разі якщо водій не пристане на цю пропозицію, зауважив С.Крупка, підприємство буде звертатися до судових інстанцій.

Як повідомлялося, 16 червня о 15.30 сталася затримка руху тролейбусних маршрутів N16 та N18 внаслідок несанкціонованого паркування автомобіля "Лексус" на Майдані Незалежності.

Працівникам КП "Київпастранс" і ДАІ Головного управління МВС України в місті Києві, які оперативно виїхали на місце події, не вдалося відновити рух тролейбусів, оскільки водія приватного автомобіля не було поблизу транспортного засобу. О 16.55 пасажири самотужки переставили легковий автомобіль, після чого рух тролейбусів було відновлено.

Як зазначали у комунальному підприємстві, "невиправдані дії водія приватного автомобіля призвели до зриву пасажирських перевезень з 15.30 до 16.55 на ділянці "Станція метро "Лук"янівська" – Майдан Незалежності" та завдали суттєвих матеріальних збитків підприємству".

За матеріалом УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Водія, який заблокував центр Києва, просять добровільно віддати 24 тисячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі