пʼятниця, 11 грудня 2020 23:00

Водій вантажівки за кермом втратив пам'ять

Водій вантажівки за кермом втратив пам'ять
Чоловік говорив з дочкою по телефону щоб з'ясувати хоч щось про себе, після чого дівчина подзвонила в поліцію. Фото: Facebook

У Вінниці водій вантажівки втратив пам'ять прямо за кермом.

Він не міг пригадати хто він, і що він робить на дорозі. Поліцію викликала його дочка, з якою він говорив по телефону. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції.

"Чоловік працює водієм на одному з вінницьких підприємств. В якийсь момент, перебуваючи за кермом вантажівки, він забув про все: хто він, звідки, як його звуть і що він робить на дорозі. Під час розмови по мобільному з дочкою намагався з'ясувати хоч щось про себе, але, на жаль, це не допомогло", - розповіли правоохоронці.

Після цього дочка зателефонувала на 102, і екіпаж патрульних Вінниці попрямував розшукувати її батька. Небайдужий чоловік, який опинився в цей час поруч з водієм, вказав поліцейським, що їхати потрібно на вулицю Максима Шимка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напис на фурі спровокував гучний скандал

"Прибулі на місце події патрульні стали заспокоювати розгубленого чоловіка", - додали в поліції.

Інспектори викликали карету швидкої допомоги і в телефонному режимі зорієнтували дочку про місцезнаходження її батька.

Після приїзду медиків у 46-річного чоловіка почала німіти рука. Лікарі швидкої запідозрили у нього ознаки інсульту, тому госпіталізували водія в лікарню.

У столиці за минулу добу надійшло 503 повідомлення про ДТП, 7 з яких із загиблими або травмованими. Унаслідок автопригод загинули 2 людини, 6 травмовані.

Зараз ви читаєте новину «Водій вантажівки за кермом втратив пам'ять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі