пʼятниця, 11 грудня 2020 14:18

У поліції назвали шокуючу кількість ДТП у Києві за добу 

У поліції назвали шокуючу кількість ДТП у Києві за добу 
За минулу добу на території України зареєстрували 1435 повідомлень про ДТП. Фото: скріншот з відео

У столиці за минулу добу надійшло 503 повідомлення про ДТП, 7 з яких із загиблими або травмованими.

Унаслідок автопригод загинули 2 людини, 6 травмовані, повідомив у Facebook заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

"Як завжди зима приходить неочікувано. Не всі водії були готові до зміни погодних умов, до того, знайшлися й ті, хто виїхав учора на літній гумі", - розповів Білошицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хроніки ожеледиці: підбірка смішних і небезпечних льодових "пригод" на столичних дорогах

Загалом за минулу добу на території України зареєстрували 1435 повідомлень про ДТП, 84 з яких із загиблими або травмованими. Унаслідок автопригод 8 людей загинули, 99 травмовані.

"Спостерігається зменшення порушень швидкості, які зафіксовані в автоматичному режимі. Учора (10 грудня,– Gazeta.ua) камери зафіксували всього 3075 - і це рекордно низький показник", - додав Білошицький.

Одна з автопригод у Києві. На Гаванському мості зіткнулися автомобілі Mercedes та Subaru. У цій ДТП не обійшлося без потерпілих. Обставини події встановлюють слідчі, повідомила патрульна поліція Києва.

У Києві на вул. Ентузіастів водій легковика влетів у дерево. Він не впорався з керуванням через ожеледицю. 1 людина загинула, інших постраждалих забрали в лікарню.

Зараз ви читаєте новину «У поліції назвали шокуючу кількість ДТП у Києві за добу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі