четвер, 18 березня 2021 15:33

Уваги потребують нирки і зуби - медичний гороскоп на 18 березня

Уваги потребують нирки і зуби - медичний гороскоп на 18 березня
Знижується гострота зору. Не варто проводити операції на очах. Фото: pixabay.com

18 березня підвищується крихкість зубної емалі. Не допускайте різкої зміни температури страв під час їжі. Поставлені пломби не триматимуться довго. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Добре промивайте нирки, - говорить астрологиня. - Не провокуйте появи застійних явищ у сечогінних шляхах. Приділіть більше уваги особистій гігієні. Знижується гострота зору. Не варто проводити операції на очах. Частіше робіть перерви під час роботи за комп'ютером. Виключайте з раціону висококалорійні страви. Не допускайте перекусів між основними прийомами їжі. Із зайвою вагою важко буде боротися".

Овен

Слідкуйте за своєю поставою. Розправляйте грудну клітку. Так ви стимулюватимете повноцінну вентиляцію легенів.

Телець

Погіршується капілярне кровопостачання. Німітимуть руки й ноги. Почніть ранок з інтенсивної гімнастики. Пийте гарячі напої.

Близнюки

Нервова система потребуватиме підтримки. По можливості уникайте стресових ситуацій. Напруженість робочого дня може викликати безсоння.

Рак

Людям із хворою печінкою слід запобігати загостренню хвороби. Іншим бажано дотримуватися дієти. Нехай печінка трохи відпочине.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 15-21 березня: на кого чекають нова робота і високі заробітки

Лев

Час зайнятися лікуванням грибкової інфекції. Ваші зусилля не будуть марними. Запобігайте випадковому зараженню на венеричні захворювання.

Діва

Прогнозується загострення запальних процесів в органах видільної системи. Не ігноруйте біль в нирках. Зверніться за порадою до лікаря.

Терези

Добре розігрівайте тіло перед початком тренувань. Не допускайте травмування тазостегнового суглобу. Лікування затягнеться надовго.

Скорпіон

Займіться профілактикою захворювань верхніх дихальних шляхів. Добре підтримають ваш організм східні оздоровчі системи.

Стрілець

Зміна погодних умов сприятиме поновленню ревматичних болів у суглобах. Одягайтеся за погодою. Не допускайте переохолодження організму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Середина березня: на кого чекають романтичні пригоди й успіх

Козеріг

Швидко наставатиме втома. Важко буде тривалий час активно працювати. Частіше чергуйте розумову й фізичну працю.

Водолій

Шлунок повільно перетравлюватиме їжу. Не перевантажуйте його. Їжте частіше і невеликими порціями. Відмовтеся від десертів.

Риби

Занепокоєння можуть викликати поставлені у цей день діагнози. Не поспішайте з лікуванням. Є висока вірогідність лікарської помилки. З понеділка порадьтеся з іншим фахівцем.

Астрологиня розповіла, на кого чекають зміни в особистому житті.

Зараз ви читаєте новину «Уваги потребують нирки і зуби - медичний гороскоп на 18 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі