середа, 25 червня 2008 08:22

Відверта фотосесія Алесандри Амбросіо (ФОТО)

Бразильська супермодель Алесандра Амбросіо, одна з найпопулярніших і затребуваних топ-моделей сучасності, обличчя компанії Victoria"s Secret, стала головною героїнею нового червневого номера британського журналу Arena.

27-річна Алессандра, яка зайняла недавно друге місце в списку "99 найбажаніших жінок" за версією сайту Askmen.com, тимчасово покинула подіум у зв"язку зі своєю вагітністю.

Днями модель розповіла одному з журналів, що насолоджується кожною хвилиною своєї вагітності і з радістю готується до того, щоб стати мамою.

"Я вже отримую задоволення від всього цього. Я рада тим змінам, які відбуваються зі мною. Мені подобається ця нова сторінка життя, і я чекаю, коли ж можна буде віддавати всю любов моїй дитині", - сказала Алесандра.

Проте, в останньому рейтингу найбільш високооплачуваних моделей, опублікованому минулого тижня журналом Forbes, Амбросіо зайняла шосте місце, пропустивши вперед голландську топ-модель Даутцен Крез. TОРnews.

Зараз ви читаєте новину «Відверта фотосесія Алесандри Амбросіо (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі