четвер, 06 жовтня 2011 11:38

"Відкриття "Олімпійського" буде епохальною подією для нашої держави"

"Відкриття "Олімпійського" буде епохальною подією для нашої держави"

Ведучими церемонії відкриття національного спортивного комплексу "Олімпійський", яке глядачі каналу "України" побачать 8 жовтня о 20.20, стануть Сніжана Єгорова та Юрій Кот.

"Для себе я цілком свідомо вибрала шлях підтримки проектів, пов'язаних з розвитком спорту, тому я дуже рада, що причетна до такої яскравої, масштабної і цікавої події, як церемонія відкриття головного стадіону країни. Я впевнена, що на Євро-2012 ми зможемо гідно представити Україну", - поділилася своїми думками з приводу урочистої події Сніжана Єгорова.

"Про церемонію відкриття НСК "Олімпійський" я можу сказати з упевненістю - це буде епохальна подія для нашої держави, для всіх, хто любить спорт, футбол і Україну", - підтримує Єгорову її співведучий Юрій Кот.

Церемонія відкриття головного стадіону країни обіцяє стати подією світового масштабу. Глядачів запросять подивитися на минуле нашої країни і заглянути в майбутнє. У театральних постановках, в яких візьмуть участь понад 2000 осіб, покажуть заснування і Хрещення Києва, розкажуть історію українського козацтва. В урочистому параді по реконструйованому стадіону пройдуть легенди спорту, юніори футбольних клубів та волонтери. З вітальним словом до українців з арени стадіону звернеться Президент України Віктор Янукович, повідомляє прес-служба телеканалу "Україна".

Для глядачів заспівають Гайтана, Таїсія Повалій, Ані Лорак та інші зірки української естради. Завершиться церемонія 40-хвилинним виступом Шакіри і піротехнічним шоу.

Зараз ви читаєте новину «"Відкриття "Олімпійського" буде епохальною подією для нашої держави"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі