середа, 21 червня 2023 09:36

Відкрити підприємство за 15 хвилин: у Мінцифри розповіли про нові послуги в "Дії"

Відкрити підприємство за 15 хвилин: у Мінцифри розповіли про нові послуги в "Дії"
У застосунку "Дія" введено нові послуги. Фото: zn.ua

Від 21 червня в Україні можна закрити ФОП в режимі онлайн через застосунок "Дія".

Так само можна зареєструватися підприємцем усього за 15 хв. Про це у ефірі програми "Сніданок з 1+1" розповів керівник із розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової трансформації Мстислав Банік.

Він також розказав про успішні результати функції відкриття ФОП через "Дію".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оформити субсидію стане простіше

"Відкриття ФОП, яке колись стало автоматичним, на тій кількості ФОПів, які були відкриті, зберегло державі 73 тисячі людинороків. Тобто часу, коли людина відкриває заяву, перевіряє", – повідомив Банік.

Завдяки функції щодо відкриття ФОП у "Дії" підприємство в Україні можна зареєструвати приблизно за 15 хв.

"У нас на відкритті вже 10 полів і автоматично за півтори секунди ти відкрився. Зараз – ще й закриття. Буквально сьогодні воно стане вже доступним. Тобто закриття ФОП стане доступним в автоматичному режимі саме сьогодні", – розповів Банік.

Власник компанії, яка забезпечує проведення всіх онлайн-платежів через державний портал та застосунок "Дія", отримуючи з цього відсоток, є виконавчим директором онлайн казино Pin-Up.ua, пише "Економічна правда" із посиланням на дані з відкритих джерел та інформацію Міністерства цифрової трансформації.

Зараз ви читаєте новину «Відкрити підприємство за 15 хвилин: у Мінцифри розповіли про нові послуги в "Дії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі