четвер, 04 червня 2009 10:38

Від вибуху в Ощадбанку постраждали 32 людини

Від вибуху в Ощадбанку постраждали 32 людини

Жителі Мелітополя, які знаходилися біля відділення Ощадбанку, в якому стався вибух, продовжують звертатися за медичною допомогою.

Як повідомляє офіційний сайт управління з питань надзвичайних ситуацій Запорізької облдержадміністрації в четвер, зареєстровано вже 32 потерпілих унаслідок вибуху.

Звернення людей по медичну допомогу продовжувалися в середу, від госпіталізації вони відмовилися.

На ранок четверга в лікувальних установах залишаються більше 20-ти чоловік, з них 4 у важкому стані. "Всі потерпілі повністю забезпечені необхідними медикаментами, повноцінним харчуванням і психологічною допомогою", - говориться в повідомленні управління.

За інформацією начальника Мелітопольського відділу охорони здоров"я Ігоря Маслова, більше 300 мелітопольців здали кров для лікування.

У Запорізькому обласному управлінні Ощадбанку завірили, що ремонтно-відновні роботи в будівлі відділення будуть завершені протягом двох тижнів.

Як повідомлялося, 2 червня зловмисники організували два вибухи у відділенні Ощадбанку в Мелітополі. Правоохоронцями встановлено, що злочин був здійснений з метою пограбування. Затриманий основний підозрюваний в організації і здійсненні вибухів - житель Запоріжжя 1988 року народження. Також встановлена особа його спільника, в даний час він знаходиться в розшуку.

За матеріалом Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «Від вибуху в Ощадбанку постраждали 32 людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі