пʼятниця, 11 травня 2007 12:07

Вібратори загрожують національній безпеці Кіпру

В інструкції із застосування нового радіокерованого вібратора британської фірми Ann Summers можна знайти незвичайну примітку: Заборонено використання на Кіпрі. Таку позначку довелося зробити виробникам після того, як озброєні сили Кіпру заявили, що іграшка загрожує національній безпеці країни.

Вся справа в тому, що, як вважають на Кіпрі, радіохвилі, які поширює секс-іграшка під назвою Love Bug 2, порушують радіочастоти армії. Саме тому новинка вийшла в продаж у всіх країнах Європи в звичайному порядку, а на Кіпрі стала продаватися з дозволом використання тільки під час подорожей за межами країни.

Проте в Ann Summers дивуються, що ж так налякало владу Кіпру, коли вібратор поширює радіохвилі лише на відстань не більше шести метрів. "Якщо вже на те пішло, то краще кохатися, ніж воювати", - сказали в компанії. Проте, незважаючи ні на що, фірма вимушена була підкоритися вимогам влади острова, повідомляє Кореспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Вібратори загрожують національній безпеці Кіпру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі