субота, 13 квітня 2019 13:01

Вибори 2019: зробили важливе уточнення щодо паспортів

Вибори 2019: зробили важливе уточнення щодо паспортів
В Україні можна голосувати лише з ID-карткой, або паспортом-книжечкою. Фото: Prof

Українці можуть проголосувати на виборах президента із закордонним паспортом тільки за межами країни.

В Україні можна голосувати лише з ID-карткой, або паспортом-книжечкою. Про це повідомив начальник управління комунікацій і електронних сервісів Державної міграційної служби України Сергія Гунько, передає УНН.

"Те, що ЦВК давала роз'яснення, що треба мати паспорт - ID-карту, паспорт громадянина України - книжечку, або закордонний паспорт - це не зовсім коректно, тому що по закордонним паспортом ви можете проголосувати лише за межами України. В Україні ви можете проголосувати тільки ID-карта або паспорт-книжечка", - заявив Гунько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Можу собі дозволити" - Зеленський прокоментував суперечку з Порошенком

У ДМС також наголосили, що 21 квітня до виборів в підрозділах міграційної служби України з 08:00 до 20:00 будуть видавати паспорти громадян України, які вже готові до видачі. Також громадяни України зможуть отримати готовий паспорт і напередодні виборів з 09:00 до 16:45.

Якщо шоумен Володимир Зеленський здобуде перемогу на президентських виборах, Україна не зможе уникнути повномасштабного вторгнення Російської Федерації. Таку думку висловив політолог Володимир Цибулько.

Зараз ви читаєте новину «Вибори 2019: зробили важливе уточнення щодо паспортів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі