четвер, 11 квітня 2019 21:29

Якщо Зеленський стане президентом, Росія спробує напасти - експерт

Якщо Зеленський стане президентом, Росія спробує напасти - експерт
Політолог попередив Україну щодо Зеленського. Фото: ТСН

Якщо шоумен Володимир Зеленський здобуде перемогу на президентських виборах, Україна не зможе уникнути повномасштабного вторгнення Російської Федерації. Таку думку висловив політолог Володимир Цибулько на своїй сторінці в Facebook.

"Росія готує повномасштабну війну з Європою, і першою на її шляху -Україна. За даними секретаря РНБО Олександра Турчинова, на наших кордонах вже зосереджені дуже серйозні сили противника. На цьому "жарти" для нас можуть закінчиться", - заявив політолог, повідомляють "Українські новини".

Цибулько нагадав, що Росія може воювати не тільки підло, але і нападати в моменти особливої ​​слабкості супротивника.

"Москва може воювати тільки підло, нишком, віроломно і вибираючи ті моменти, коли противник максимально ослаблений. Згадайте лютий-березень 2014 і окупацію Кримського півострова. Зелені чоловічки виповзли зі своїх нір тільки після того, як режим Януковича впав, а в Києві вертикаль нової влади ще не встигла вишикується. Те ж саме було тієї весни в Донецьку і Луганську: активна фаза військового протистояння почалася в той момент, коли проходили вибори нового президента", - написав він.

Політолог вважає, що саме через такі плани кандидат в президенти України Володимир Зеленський настільки вигідний для Кремля.

"Виходячи з цього, можна бути впевненим, що Володимир Зеленський для Кремля відповідний кандидат на посаді українського головнокомандувача. У разі обрання, йому знадобиться багато часу, щоб освоїти посаду і отримати хоча б мінімальні навички управління країною. Не кажучи вже про навички керівництва бойовими підрозділами в умовах наступу переважаючих сил противника ", - пояснив Цибулько.

Він зазначив, що в РФ хочуть скористатися саме відсутністю головнокомандувача.

"І цим в Москві традиційно неодмінно скористаються, почавши масоване вторгнення в Україну. Все це може обернутися не тільки безальтернативною поразкою, але і численними жертвами. І як кінцевий результат - знищенням нашої держави, яке тільки в останні роки нарешті знайшло свій шлях. І, на жаль, у нас немає жодного приводу розраховувати на те, що божевільний кремлівський диктатор залишить нас у спокої. Поневолення України - це його стратегічна мета. Розслаблятися у нас немає можливості", - підсумував політолог.

Зараз ви читаєте новину «Якщо Зеленський стане президентом, Росія спробує напасти - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі