вівторок, 01 вересня 2009 17:49

Васюник каже, що ніколи розслаблятись

Васюник каже, що ніколи розслаблятись
Головне завдання для центральної та місцевої влади, відповідальних за підготовку України до ЄВРО-2012, забезпечити динамічне і повноцінне фінансування на всіх основних об"єктах Чемпіонату Європи з футболу. Про це повідомив журналістам Віце-прем"єр-міністр України Іван Васюник після урочистостей з нагоди свята Першого дзвоника у Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна.

"Практично впродовж останнього періоду немає такого засідання Уряду, на якому не розглядається питання підготовки країни до ЄВРО-2012. Просто час такий, що він потребує дуже швидкої реакції і дуже прагматичних рішень. Учора такі рішення були прийняті по Львову", - сказав Віце-прем"єр.

Урядовець наголосив, що відповідальні державні структури, відповідальні мери поки не можуть заспокоюватися на досягнутому.

"Я казав деякий час тому, що нічого не закінчилося 13 травня і нічого не закінчиться 30 листопада і 10 грудня. Україна, апріорі, коли отримала право проводити чемпіонат, не мала необхідної готової інфраструктури. Нам треба всі 4 роки відпрацювати так, щоб цей проект продемонстрував і українцям, і Європі високу якість і спроможність України," – підкреслив Васюник.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Васюник каже, що ніколи розслаблятись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі