субота, 14 лютого 2015 20:49

У зоні АТО до танкістів можна дістатися лише "Хаммером"
6

Фото: Микола Марченко

Останнім часом дуже загострилася ситуація у зоні АТО.  Багато техніки розбито і вона відновленню не підлягає. Підрозділи потребують елементарних засобів пересування. Але держава на це реагує дуже повільно.

Про це розповідають волонтери громадської організації "Волонтери Миргородщини". Вони лише за останні 2 дні зібрали більше 14 тонн продуктів харчування, теплих речей та спорядження. Також відправили у зону АТО 2 УАЗи. Крім того зібрали гроші ще на три УАЗи і зараз проводять ремонтні роботи на СТО.

" У зоні АТО ситуація змінюється щогодини. Ми постійно зідзвонюємося із хлопцями і зразу ж реагуємо на їхні потреби. Зараз там потребують в основному воду, трохи продукти харчування, запасні частини. Сьогоднішній маршрут це Червоноармійське і ще кілька пунктів призначення. З Миргорода піде й всюдихід. Бо, скажімо, до танкістів можна дістатися лише "Хаммером". Інший транспорт до їхніх підрозділів не дійде. Люди чекають, то ж маємо їхати. Загрузили 10 тонн води, допоміг Миргородський завод "Мінвод". Комишнянська, Петрівська, Полив'янська і ще кілька громад організували продукти харчування, теплі речі, маскувальні сітки. Також дизтопливом, грошима і продуктами харчування допомогли фермери",– пояснює волонтер Віктор Фесенко.

Ось під'їздить ще одна машина. Це волонтери із Києва з організації "Спільна справа". Кажуть, заїхали у Миргород, бо треба речі і продукти харчування завезти в декілька підрозділів по шляху слідування. Реагувати треба миттєво. Бо на Донбасі вирішується доля України.

Зараз ви читаєте новину «У зоні АТО до танкістів можна дістатися лише "Хаммером"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі