вівторок, 29 березня 2022 10:41

Спецтема: Війна Росії проти України

На Запоріжжі окупанти викрали журналістку. Її "здали" місцеві

На Запоріжжі окупанти викрали журналістку. Її "здали" місцеві
Її вивезли в Донецьк для проведення "слідчих дій" Фото: 061.ua

На Запоріжжі окупанти заарештували журналістку Ірину Дубченко.

Загарбники взяли її в рідній Розівці. Жінка залишилася там наглядати за старою бабою, пише журналіст Яків Носков у Facebook.

Ірину звинувачують у підтримці й переховуванні українських військових. До того ДНРівці розправилися з кількома бійцями ЗСУ, які перебували на лікуванні в місцевому медзакладі. Жінку "здали" місцеві.

Її вивезли в Донецьк для "слідчих дій".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналістку hromadske, ймовірно, викрали російські загарбники

Маленьку доньку за кілька днів до того жінка відправила до батьків у Запоріжжя.

Російські окупанти в Мелітополі в середу о 7:00 вдерлися до будинку відомої в місті журналістки. Провели обшук і взяли в заручники її батька. Про це повідомив у Facebook голова НСЖУ Сергій Томіленко. "Російські окупанти вдерлися до будинку відомої мелітопольської журналістки, директорки видання "Главная газета Мелитополя" та онлайн-медіа "Ріа-Мелітополь", члена НСЖУ Світлани Залізецької. Озброєні люди провели повний обшук приміщень. Оскільки пані Залізецької в той момент не було вдома, то вони взяли в заручники її 75-річного батька", - написав Томіленко.

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі окупанти викрали журналістку. Її "здали" місцеві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі