вівторок, 25 серпня 2009 12:04

У Запорізькій області горять 120 тонн отрутохімікатів

У Запорізькій області горять 120 тонн отрутохімікатів

У Токмацькому районі Запорізької області запалав склад, де зберігається 120 тон непридатних до використання отрутохімікатів.

Про це заявив черговий управління з надзвичайних ситуацій Запорізької облдержадміністрації, повідомляє "Репортер Запоріжжя".

"Пожежа на складах непридатних отрутохімікатів в селі Новогор"ївка Токмацького району почалася сьогодні, 25 серпня. У 9:00 надійшло повідомлення, що склад вже горить. Зараз пожежники намагаються його загасити. За нашими даними, на складі зберігається 120 тонн непридатних отрутохімікатів", - розповів черговий.

Ситуація на складах непридатних до використання отрутохімікатів, розташованих біля села Новогор"ївка (Токмацький район, Запорізька область), перебуває під контролем. Загрози населенню села, яке розташоване в двох кілометрах від складів, немає. Про це розповіла помічник начальника ГУ МНС у Запорізькій області Юлія Баришева.

"Репортер Запоріжжя"

Зараз ви читаєте новину «У Запорізькій області горять 120 тонн отрутохімікатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі