неділя, 20 березня 2022 12:53

Спецтема: Війна Росії проти України

В Україну прибула чергова партія путінських професійних вбивць - розвідка

В Україну прибула чергова партія путінських професійних вбивць  -  розвідка
Попередні спроби закінчувались ганьбою і ліквідацією терористів Фото: Офіційна сторінка Головного управління розвідки Міністерства оборони України

Сьогодні, 20 березня, в Україну почали прибувати групи бойовиків, пов'язаних з наближеним до Путіна російським пропагандистом та господарем вагнерівців, Євгеном Пригожиним.

Путінські посіпаки будуть намагатися вбити військових і політичних керівників України. Вони отримали завдання полювати на Володимира Зеленського, Андрія Єрмака, Дениса Шмигаля, ідеться на офіційній сторінці Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Усі попередні спроби закінчувались ганьбою і ліквідацією терористів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За 30 років не було втрат, а тут за один день поховали все керівництво": росіяни шоковані втратами

"Російські окупанти, не досягши поставлених задач в ході повномасштабної агресії проти України, продовжують спроби дестабілізації роботи української влади, деморалізації суспільства, розкоординації руху опору та гальмування міжнародної взаємодії України. Організація замахів на перших осіб нашої держави є частиною стратегії окупантів. Українській армії, спецслужбам та правоохоронним органам добре відомі плани кремля. Ми готові до відпору агресору як на фронті, так і в тилу. Жодні терористичні атаки не матимуть успіху", - ідеться у повідомленні.

За даними The Times, "вагнерівці" мають у розстрільному списку 24 високопоставлених українських чиновники. 400 бійців послали в Київ, частина ще перебувають у столиці. "Вагнерівців" використовують як ударні загони, вбивць, п'яту колону. Їх цілі часто - влаштувати хаос і страх, не турбуючись про супутні збитки чи права людини, працювати настільки жорстоко, наскільки їм потрібно. Вони ходять невеликими групами від трьох до восьми осіб. Не носять форму, можуть говорити українською. Минулого тижня Зеленський заявив, що він є "мішенню номер один" для Путіна, який намагатиметься повалити його уряд і встановити маріонеткового проросійського лідера. Але, незважаючи на небезпеку для себе і сім'ї, Зеленський поклявся залишитися та боротися за свою країну. Президент відмовився від пропозиції США евакуюватися з Києва до безпечного місця, відповівши: "Боротьба тут. Мені потрібні боєприпаси, а не транспорт".

Зараз ви читаєте новину «В Україну прибула чергова партія путінських професійних вбивць - розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі