субота, 08 жовтня 2022 06:52

В Україну йде погіршення погоди: оновлений прогноз на вихідні

В Україну йде погіршення погоди: оновлений прогноз на вихідні
У Вінниці 9 жовтня пройде легкий дощ. Фото: pixabay.com

На вихідних в Україні суттєво зміниться погода. 8 жовтня ще буде тепло і сонячно, а у неділю західні та більшість північних областей накриють дощі.

Опади місцями будуть сильними, повідомляє УНІАН. У Києві сьогодні буде практично безхмарно, температура повітря вдень становитиме +17°С. У неділю пройде легкий дощ. Вночі у столиці очікується +8°С, а вдень – до +15°С, невелика хмарність.

У Львові та Луцьку в суботу вдень буде у межах +20°С, ясно і безхмарно. У неділю до +14°С і сильний дощ.

У Вінниці 8 жовтня також буде ясно і безхмарно. Температура повітря становитиме +7...18°С. У неділю температура буде +7...17°С, невелика хмарність, легкий дощ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бабине літо прийшло у Київ: скільки триватиме

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вдень становитиме +19°С. У неділю буде хмарно з проясненнями, але сухо, прогнозують +11...20°С.

У Харкові в суботу температура вдень буде не нижче +17°С, ясно і безхмарно. У неділю стовпчики термометрів покажуть +8...17°С, невелика хмарність.

У Дніпрі в суботу буде практично безхмарно, температура вдень становитиме +18°С. У неділю денна температура підвищиться до +19°С, очікується невелика хмарність.

У Сімферополі в суботу також пануватиме невелика хмарність, +10...18°С. У неділю температура не зміниться, буде сухо, але хмарно з проясненнями.

Цьогоріч у жовтні середня місячна температура в Україні буде в межах +5...11°С. Це близько до кліматичної норми. Місячна кількість опадів очікується 26–58 мм, а в Карпатах місцями 68–88 мм, що також у межах норми.

Зараз ви читаєте новину «В Україну йде погіршення погоди: оновлений прогноз на вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі