вівторок, 22 січня 2013 01:49

В Сирії терорист-смертник убив себе і ще 30 людей, багато ранених

В Сирії терорист-смертник убив себе і ще 30 людей, багато ранених
ФОТО: krsk.sibnovosti.ru

В результаті вибуху, який 21 січня влаштував терорист-смертник в Сирії загинули більше 30 людей, повідомляє Agence France-Presse. Ще кілька десятків людей отримали поранення.

Вибух стався в місті Сальмиях в провінції Хама біля будинку, в якому знаходиться головний штаб нерегулярних військ, які підтримують уряд Сирії. Серед загиблих опинилися як військовослужбовці, так і мирні громадяни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сирії дві ракети влучили в університет: 82 загиблих, 160 поранених

Як повідомили у правозахисній організації Syrian Observatory for Human Rights, число загиблих незабаром може зрости приблизно до 50 осіб, оскільки багато постраждалих перебувають у дуже важкому стані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сирійські бойовики вимагають за полонену українку вже 300 тисяч доларів, а не 50 мільйонів

Крім того, того ж дня в столиці Сирії Дамаску стався сильний вибух. Правозахисники повідомили про жертв, проте точна кількість загиблих і поранених поки не відомо.

У передмісті Дамаску 21 січня тривають важкі бої. Так,бої йдуть в районах Ирбин і Хамурия, а також в передмісті - Дарайе. У ніч на 21 січня повстанці напали на одну з головних електропідстанцій Дамаску, в результаті чого велика частина міста до середини дня залишалася без електрики.

За даними правозахисників, всього за 21 січня в Сирії загинули 142 осіб. Серед них - 34 мирних жителя, не рахуючи жертв вибуху в провінції Хама.

Зараз ви читаєте новину «В Сирії терорист-смертник убив себе і ще 30 людей, багато ранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі