середа, 19 грудня 2018 22:05

В школі стався небезпечний інцидент: 5 дітей госпіталізували

В школі стався небезпечний інцидент: 5 дітей госпіталізували
Школярі отруїлися перцевим газом. Фото: News

На Одещині в місті Чорноморськ школярі отруїлися перцевим газом. П'ятьох дітей госпіталізували.

Інцидент стався у середу, 19 грудня, близько 13:00, у школі №2 в коридорі з балончика з перцевою сумішшю був випущений газ. Про це повідомляє місцеве видання "Чорноморськ".

"Учні школи почали скаржитися на запаморочення, першіння в горлі і нездужання. Негайно адміністрацією школи були викликані оперативні служби", - йдеться в повідомленні.

Дітей вивели на вулицю. У зв'язку з інцидентом заняття були припинені, і учні відпущені додому, а шкільні приміщення провітрювалися. П'ятьох учнів госпіталізували до лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Добре пішло? Не треба сіпатися" - вчителька побила школярів скакалкою

"Лікарями служби екстреної медичної допомоги п'ять учнів були доставлені в лікарню. За словами співробітників школи, їхньому життю і здоров'ю нічого не загрожує", - пише видання.

Інцидент розслідують правоохоронці. Ймовірних винуватців події вже встановили.


80-річна жінка разом із дітьми 5 і 4 років отримали інгаляційне отруєння невідомою речовиною у власному приватному будинку. До лікарні жінка з дітьми потрапили у тяжкому стані.

Зараз ви читаєте новину «В школі стався небезпечний інцидент: 5 дітей госпіталізували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі