неділя, 12 жовтня 2008 12:23

В результаті землетрусу в Чечні загинули 12 чоловік

В результаті землетрусу в Чечні, за уточненими даними, постраждали 105 чоловік і 12 чоловік загинули, повідомляє РІА Новости із посиланням на представника управління інформації і громадських зв"язків МНС РФ. У числі загиблих троє дітей. За даними МНС, на стаціонарному лікуванні знаходяться 27 чоловік, причому 12 з них - у важкому стані.

Землетрус магнітудою від 5,5 до 5,9 стався вдень 11 жовтня на Північному Кавказі, зачепивши, окрім Чечні, Дагестан, Інгушетію, Осетію і Ставропольський край. У цих регіонах постраждалих і руйнувань немає.

Епіцентр землетрусу знаходився за 40 кілометрів на схід від Грозного. В результаті лиха, пошкоджено 318 будівель, 300 з яких знаходяться в приватній власності. Більше інших від землетрусу постраждали Курчалівський і Шалінський райони.

Президент Чечні Рамзан Кадиров заявив, що сім"ї загиблих отримають матеріальну допомогу, яка буде виділена з фонду Ахмада Кадирова.
Зараз ви читаєте новину «В результаті землетрусу в Чечні загинули 12 чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі