пʼятниця, 26 червня 2009 18:08

У Польщі з"явиться овочевий Лукашенко

У Польщі з"явиться овочевий Лукашенко

У польському місті Любліні вирішили виростити з овочів портрет президента Білорусі Олександра Лукашенко. Про це повідомляє "Хартія"97" з посиланням на газету "Наша Нiва". Композиція складатиметься з редиски, моркви і буряка.

Портрет з"явиться на галявині біля місцевого будинку культури до 1 липня, коли в Любліні святкуватиметься 440-річчя з дня підписання Люблінської унії (угоди про об"єднання Королівства Польського і Великого князівства Литовського). На святкуванні окрім президента Польщі будуть присутні його колеги з Литви, Естонії, Латвії та України.

Главу Білорусі до Любліну не запросили (республіку, як відзначає видання, представлятиме колишній голова Верховної ради Станіслав Шушкевич). Замінити відсутнього Лукашенка портретом з овочів запропонував литовський перформер Редос Дзірджіс.

Після того, як портрет буде представлений публіці, овочі, що складають композицію, дозволять їсти всім охочим.

Організатори заходу між тим побоюються, що вирости вчасно (тобто до 1 липня) овочам перешкодить погана погода. Поки що, як повідомляється, найшвидше росте редиска, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Польщі з"явиться овочевий Лукашенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі