понеділок, 29 травня 2006 13:48

В Одесі православні протестують проти показу в кінотеатрах "Коду да Вінчі"

Сьогодні в Одесі проходить хресний хід представників Союзу православних громадян України, які протестують проти показу в кінотеатрах міста фільму "Код да Вінчі".

- Ми вважаємо, що демонстрація цього фільму ображає почуття віруючих, негативно зображуючи Ісуса Христа, - сказав голова організації Валерій Капуров.

Згідно з попередніми підрахунками, в акції протесту беруть участь близько 200 людей. Учасники акції пройшли центральними вулицями міста та зібралися біля кінотеатрів, де проходить демонстрація фільму. Представники Союзу православних переконують всіх охочих подивитися "Код да Вінчі", не робити цього.

В свою чергу, одеський митрополит Агафангел підкреслив, що очолювана ним митрополія не рекомендує віруючим громадянам перегляд цієї кінострічки. За його словами, люди, які її подивляться, будуть позбавлені Божої благодаті, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі православні протестують проти показу в кінотеатрах "Коду да Вінчі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі