понеділок, 06 червня 2022 14:15

В країну несеться антициклон Burkhart: прогноз на завтра
3

7 червня практично повсюди очікується суха переважно сонячна погода з високим атмосферним тиском.

Хіба що на крайньому заході України місцями пройдуть локальні дощі з грозами, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

"Свіжий новий літній тиждень розпочинається під протекцією антициклону на ім'я Burkhart. Відповідно - атмосферний тиск буде спроквола стрибати. Вітер, передавши в наші руки літо, заспокоївся, став тихішим, лише при грозах може часом покрутити голову навсібіч - завтра буде південно-східним, слабким або помірним", - написала вона.

Протягом дня вівторка скрізь у країні передбачається комфортна температура у межах +24...28°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В країну йде похолодання: оновлений прогноз на сьогодні

У Києві 7 червня погода очікується сухою та теплою. Впродовж дня максимальна температура повітря досягне +25...27°С.

Фото: facebook.com/tala.didenko

"Для любителів свіжої дніпровської водички - температура води в Дніпрі коливається зараз поблизу 19 градусів. Такі водні градуси вже цілком прийнятні для купання багатьом людям. Але все ж, як казав класик, купатися чи не купатися - вирішувати вам", - додала синоптикиня.

Раніше повідомляли, що цьогоріч очікувати на температуру +30°С в Україні на початку літа не варто. Червень не буде спекотним. Натомість слід бути готовими до опадів і помірного тепла влітку.

Зараз ви читаєте новину «В країну несеться антициклон Burkhart: прогноз на завтра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі