понеділок, 20 квітня 2009 10:27

У Китаї стався великий землетрус

У Китаї стався великий землетрус
В результаті землетрусу, події в автономному районі Китайської Народної Республіки Сіньцзян-Уйгурському постраждали більше 15 тис. чоловік.          

Землетрус магнітудою 5,5 сталося вчора, 19 квітня, на північному заході Китаю. Підземні поштовхи пошкодили 3,2 тис. будинків.              

Прямий економічний збиток від удару підземної стихії, за попередніми даними, склав 54 млн. юанів (близько 8 млн. дол.). Повідомлень про загиблих ще не надходило.               

Найруйнівнішим землетрусом у КНР за останні 30 років став землетрус у провінції Сичуань, який трапився 12 травня 2008 року. Тоді загинуло більше 69 тис. чоловік, 374 тис. отримали поранення, мільйони залишилися без даху над головою, 18 тис. чоловік до цих пір знаходяться у списках зниклих. Якщо їх не вдасться знайти протягом року, вони також будуть визнані офіційно загиблими.          

Як повідомлялося, в травні 2008т року в китайській провінції Сичуань стався потужний землетрус. Його жертвами сталі десятки тисяч чоловік.

УНИАНkorrespondent.net,  РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «У Китаї стався великий землетрус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі