вівторок, 22 червня 2010 14:01

У Києві перенесли запуск річкового трамвая

У Києві перенесли запуск річкового трамвая

Запуск річкового трамвайчика заплановано на кінець цього місяця.

Про це повідомив заступник комерційного директора КП Плесо зі зв'язків з громадськістю Михайло Чобану.

Остаточну дату запуску підприємство поки що не називає.

"На сьогоднішній день ведуться завершальні ремонтні роботи на новій станції Наводницький парк, що перебуває біля пам"ятника засновникам Києва. Як тільки ми обладнаємо цю станцію, запустимо трамвай", - сказав Чобану.

Чобану також повідомив, що зараз тривають ремонтні роботи і щодо оновлення понтона на Березняках. Понтон встановлять біля приватного ресторану.

"Раніше адміністрація ресторану негативно ставилася до розміщення понтона біля свого комплексу. Ми зараз ведемо з ними переговори, і, думаю, все завершиться добре", - сказав Чобану.

Спочатку курсуватиме тільки один трамвайчик: о 18:00 трамвай відчалить з причалу N 7 Поштової площі і о 18:30 прибуває на Березняки, а через 10 хвилин - у Наводницький парк. О 19:00 судно відчалить на Поштову, куди прибуде о 19:20. На Оболонь з сьомого причалу річтрамвай стартує о 19:30. Через півгодини прибуде на Оболонь. Потім повернеться назад. У Гідропарк і назад водний транспорт курсуватиме цілий день, зазначає видання.

У мерії затвердили нові ціни на проїзд на річковому трамваї. Так, вартість проїзду буде коштувати 15 гривень, а дітям до 7 років і пільговикам - безкоштовно.

Як повідомлялося, запуск муніципального річкового трамвая повинен був відбутися 18 червня.

Комсомольская правда в Украине

Зараз ви читаєте новину «У Києві перенесли запуск річкового трамвая ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі