неділя, 13 жовтня 2013 12:36

В Індії через шторм евакуювали мільйон осіб

В Індії через шторм евакуювали мільйон осіб
Фото: AFP

Кількість жителів Індії, евакуйованих через наближення циклону "Файлин", досягла мільйона осіб, передає в неділю вранці, 13 жовтня, Agence France-Presse.

За даними індійських властей, в штаті Орісса свої будинки покинули близько 860 тисяч чоловік, і понад 100 тисяч довелося перевезти з штату Андра-Прадеш.

Як повідомили в національному центрі з надзвичайних ситуацій, це найбільша кількість за всю історію країни. Останній раз масштабні переміщення людей в Індії проводилися у 1990 році, також через наближення циклону, проте тоді кількість евакуйованих було на третину менше.

"В цілому ми задоволені тим, як пройшла евакуація", - повідомив журналістам віце-президент відомства Маррі Шашидар Редді.

Поки влада повідомили лише про п'ятьох загиблих, додає агентство Reuters. Чотирьох придавили повалені дерева, а п'яту жінку завалило уламками її будинку. Збитки, завдані інфраструктурі східної Індії, поки не оцінено, влада має намір

Зараз ви читаєте новину «В Індії через шторм евакуювали мільйон осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі