середа, 26 жовтня 2022 13:35

Спецтема: Війна Росії проти України

У ГУР контактують з російськими партизанами

У ГУР контактують з російськими партизанами
У Росії групи партизан підривають залізничні колії. Фото: Pexels

Україна контактує з усіма групами, які намагаються зупинити російську воєнну агресію.

Доля Росії зараз у руках самих росіян, сказав представник пресслужби ГУР Міноборони Андрій Юсов, коментуючи пошкодження залізниці в Брянській області групою "Зупиніть вагони".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партизани підірвали залізницю у Мелітополі: деталі

"Кожен, хто насправді дбає про майбутнє Росії, має розуміти, що чим швидше Путін піде, чим швидше піде його режим, тим краще буде цій державі. Є люди, які це розуміють і роблять все можливе для того, щоб це відбулось. Україна має свої національні інтереси, в Україні є багато політичних біженців з Росії і, безумовно, ми контактуємо з усіма, хто прагне захистити міжнародне право, і в тому числі зупинити російську воєнну агресію",– вказав він.

Юсов вказав, що деталі коментувати зараз не можна. Але після перемоги буде багато цікавих подробиць.

24 жовтня губернатор Бєлгородської області Росії заявив, що вибуховий пристрій пошкодив залізницю біля села Новозибково. Це приблизно за 15 км від російсько-білоруського кордону.

Відповідальність за інцидент взяла на себе російська антивоєнна група "Зупиніть вагони". Це щонайменше шостий випадок диверсії проти інфраструктури російських залізниць, про які заявляла група з червня.

Зараз ви читаєте новину «У ГУР контактують з російськими партизанами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі