середа, 11 вересня 2013 02:35

У дитячих садках керівництво вимагає від батьків купувати портрети Януковича - активіст

У дитячих садках керівництво вимагає від батьків купувати портрети Януковича - активіст

Тільки-но подзвонила знайома, порадувала . У неї дитина в дитячому садку , і від батьків вимагають за свій рахунок купувати портрети Януковича

Про це у своєму Фейсбуці написав відомий активіст Ігор Луценко, передає Цензор.НЕТ.

Він зазначив: "Кожна група повинна мати по портрету , вважає дитсадкові керівництво. Батьки поки не поспішають піднімати шум , побоюються ( як на мене - даремно) , що це зашкодить їхній дітям" .

"У такі моменти хочеться бути різким у висновках: " Україна - негайно під наркоз і оперувати ". Терміново - видалити бюджетний сектор як інфікований. Хто посперечається , що бюджетні установи - це установи з тиражування рабської психіки , які трепетно ??плекають вікові традиції конформізму ? Що це могильники, де зберігаються злі штами бактерій совка ? Що є купа медичних, освітніх установ, де час тече назад, а не вперед , як у всіх нормальних людей? " - Пише активіст.

Луценко також зазначив:  "Але звідки у цієї країни буде здоров'я , коли кожен наступний президент стає начальником мільйонів людей. Чи є в Європі або США корпорації з таким кількість працівників , які перебувають у державній корпорації "Україна" ? Волмарт на всю 400- мільіонную Америку має 2.2 млн. службовців . А Янукович на 40 мільйонів постійного українського населення має близько 4 млн " .

"Таких величезних корпорацій , з такою кількістю працюючих людей , мабуть, немає ні в одній вільній країні, тому вони і вільні" - резюмував активіст.

Зараз ви читаєте новину «У дитячих садках керівництво вимагає від батьків купувати портрети Януковича - активіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі