вівторок, 31 березня 2020 22:46

У Чернігові поліція патрулює спільно із військовими

У Чернігові поліція патрулює спільно із військовими
У Чернігові місто патрулює поліція і військові. Фото: Міноборони

У Чернігові та окремих населених пунктах області поліція патрулює спільно із військовими.

Патрулі контролюють дотримання громадяними карантинних заходів. Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"Спільну патрульну службу на вулицях Чернігова військові правоохоронці і поліцейські почали нести ще 22 березня. Такі наряди діють не тільки в обласному центрі, а й у військових гарнізонах регіону. Вони контролюють дотримання обмежувально-карантинних заходів, введених для запобігання поширенню в державі коронавірусної інфекції, підтримують громадський порядок і безпеку", - йдеться в повідомленні.

У Чернігові службу несуть від двох до п'яти спільних патрулів. Ще два - в селищі Десна Козелецького району, де розташований один з найбільших навчальних центрів ЗСУ. Ще патрулі присутні в військовому містечку в селищі Гончарівське Чернігівського району.

Правоохоронці проводять профілактичні бесіди, роз'яснюють норми чинного законодавства, радять, як вберегтися від зараження коронавірусом. У разі виявлення порушень з боку цивільних осіб, протоколи складають поліцейські.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки протоколів склали на порушників карантину

За останню добу в Україні зафіксували 96 нових випадків зараження коронавірусом. Станом на 22:00 31 березня загальна кількість інфікованих складає 645.

Зараз ви читаєте новину «У Чернігові поліція патрулює спільно із військовими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі