вівторок, 31 березня 2020 21:42

Скільки протоколів склали на порушників карантину

Скільки протоколів склали на порушників карантину
Поліція склала 3120 адмінпротоколів та відкрила 33 кримінальні провадження проти порушників карантину. Фото: sumy.today

Поліція склала 3120 адмінпротоколів та відкрила 33 кримінальні провадження проти порушників карантину, що запроваджений в Україні.

За минулу добу, 30 березня, адмінпротоколів склали 152 - за статтею "Порушення правил щодо карантину людей". Щодо 33 кримінальних проваджень, то 19 із них відкриті за порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням. Ще 14 - пов'язані з порушенням карантинних заходів. Про це повідомили в департаменті комунікації Міністерства внутрішніх справ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє порушників карантину намагалися втекти за кордон

Задля запобігання поширенню коронавірусної інфекції на території держави діє режим надзвичайної ситуації. Для забезпечення карантинного режиму та охорони публічної безпеки на службі перебуває понад 18,7 тис. правоохоронців. Із них: 16,1 тис. поліцейських (892 залучено на охорону медичних закладів із лікування та обсервації громадян та на мобільних постах контролю), 2,5 тис. військовослужбовців Національної гвардії та 100 бійців ДСНС України.

4 користувачів соцмереж виявили працівники Служби безпеки України. Порушники розповсюджували мережею неправдиву інформацію, що стосувалася коронавірусу.

Зараз ви читаєте новину «Скільки протоколів склали на порушників карантину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі