четвер, 11 червня 2009 11:28

У центрі Києва вибухнув кіоск з цигарками (ФОТО)
6

У Києві в середу близько 18.00 на вул. Мельникова (станція метро "Лук"янівська") в кіоску, де продавалися сигарети і проїзні квитки, вибухнув балон з газом.

За даними головного управління МНС України в Києві, постраждали п"ять людей. Четверо госпіталізовані з колено-різаними ранами, що ще одна постраждала після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовилася.

Газовий балон знаходився в кіоску, щоб обігрівати його в зимовий час. Очевидно, балон вибухнув від перегріву - у середу в столиці України температура повітря доходила до +32.

У момент вибуху в павільйоні були відкриті двері. Завдяки цьому вибух не був об"ємним - вибухові хвилі вийшли на вулицю.

Інакше могло розірвати весь кіоск. Поки слідство встановлює остаточні причини вибуху.

Також фахівцям належить з"ясувати: чому балон, підключений до газового нагрівача, стояв в павільйоні в таку спеку.

Постраждалі в результаті вчорашнього вибуху в кіоску в районі станції метро "Лук"янівська" в Києві отримали численні травми, проте почувають себе нормально. Про це повідомила керівник прес-служби пожежно-рятувальної служби Києва Наталія Швидка.

Нагадаємо, що вчора представник МНС повідомив, що вибух стався в кіоску з шаурмою, унаслідок чого постраждали 4 людини.

За матеріалми Интерфакс-Украина, Magnolia-TV.com

Зараз ви читаєте новину «У центрі Києва вибухнув кіоск з цигарками (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі