четвер, 11 лютого 2010 09:09

В Олександрії обвалився дах заводу: 2 травмованих

В Олександрії обвалився дах заводу: 2 травмованих

Двоє людей отримали травми внаслідок обвалення даху одного з заводів в Олександрії Кіровоградської області через неприбрану з покрівлі велику кількість снігу.

Про це повідомила прес-служба ГУ МНС у Кіровоградській області.

За інформацією прес-служби, травми отримали двоє працівників підприємства 1954 та 1968 років народження. За попереднім діагнозом, один з них отримав черепно-мозкову травму та струс мозку, а другий – перелом пальців ступні.

Як повідомила прес-служба теруправління Держгірпромнагляду у Кіровоградській області, випадок стався на підприємстві "Віра-Сервіс" в Олександрії через те, що покрівля приміщення не витримала тієї кількості снігу, яка зібралась.

Нагадаємо, вчора у Полтаві через велику кількість снігу завалилися дахи двох будівель: недобудованого спорткомплекса Полтавського технічного університету та металеве накриття над трасою картинг-центр "Адреналін" у районі м"ясокомбінату.

У Волинській області сніг зруйнував дах сільського дитсадка.

Раніше повідомлялося, що в Одесі в Приморському районі через велику кількість снігу обвалився дах двоповерхового житлового будинку старого фонду.

proUA.com, Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «В Олександрії обвалився дах заводу: 2 травмованих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі