середа, 10 лютого 2010 17:56

Трасу Маріуполь - Донецьк закривали для пасажирського транспорту

Трасу Маріуполь - Донецьк закривали для пасажирського транспорту
10 лютого з 11-ї год дня трасу Маріуполь - Донецьк закривали через складні погодні умови для всього пасажирського транспорту. Проводяться роботи по очищенню снігу та обробка доріг протиковзкими матеріалами.

- Рішенням Донецького облавтодору всім автобусам заборонили виїжджати на цю трасу. З водіями вантажних машин проводимо профілактичні і роз"яснювальні бесіди. А вони вже самі вирішують, чи варто ризикувати їхати по таким дорогам, - говорить начальник служби профілактичної роботи Державтоінспекції у Маріуполі Тарас Тіщенко, 33 роки. - Взагалі, радимо всім автовласникам утриматись від поїздок на цей час. Дорога дуже важка.

З цим погоджується 30-річний водій Максим Скриль.

- Якщо б не потрібно було їхати на роботу, то сидів би вдома і не рипався. Добиратись дуже трудно. Швидкість десь 50-60 кілометрів, більше не можна. А про обгін й мови не може бути. Винесе з дороги у кювет чи кудись іще. У кого літня гума, повзуть, як черепахи.

Мешканці Маріуполя занепокоєні, що через ожеледицю не ходитиме міський транспорт.

- Вже раз було таке. Ніч на дворі, а водій каже "не поїду, бо слизько". Як додому добиратися з роботи? Хоч пішки йди, - хвилюється місцева Людмила Смагленко, 53 роки. Працює на металургійному комбінаті імені Ілліча. - От сьогодні треба раніше виходити з роботи про всяк випадок. Раптом знову маршрутки не ходять? А на Лівий берег з Ілліча (райони у Маріполі - ГПУ) шлях неблизький.

На даний момент рух трасою відновлено.

Зараз ви читаєте новину «Трасу Маріуполь - Донецьк закривали для пасажирського транспорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі