середа, 10 лютого 2010 07:48

Семеро священиків загинули дорогою до лаври

Семеро чоловіків загинули у понеділок ввечері в аварії на 397-му кілометрі автотраси Київ—Харків. Це сталося біля села Мирошниківка Коломацького району Харківщини близько 21.00. Вантажівка ДАФ, що прямувала до Полтави, виїхала на зустрічну смугу. В лоб зіткнулася з мікроавтобусом "мерседес". Усі пасажири бусика загинули.

— Удар був такий сильний, що п"ятьох чоловіків повикидало на дорогу. Ще двох затиснуло в салоні автобуса, — каже Лариса Волкова з управління Міністерства внутрішніх справ у Харківській області. — Цим людям від 23 до 58 років. Усі були в рясах. Священнослужителі-паломники з Чернівців їхали на Донеччину, в Святогірську лавру.

Водій вантажівки вижив. Через зіткнення його авто відкинуло з траси до посадки.

— Що саме сталося, ми не знаємо. Єдиний свідок, шофер вантажної машини, пережив такий стрес, що не може давати пояснень, — додає Лариса Волкова.

Забрати тіла приїхали родичі.

— Ми будемо просити, аби покарання водієві вантажівки було не дуже суворим. Наших чоловіків уже немає. На те воля Божа. Нехай хоч у його дітей залишиться батько, — плаче матушка Олена, дружина загиблого отця Всеволода.

Зараз ви читаєте новину «Семеро священиків загинули дорогою до лаври». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі