пʼятниця, 20 вересня 2013 00:21

Ураган "Мануель" в Мексиці заблокував близько 40 тисяч туристів

Ураган "Мануель" в Мексиці заблокував близько 40 тисяч туристів
Фото: newsfiber.com

Близько 40 тис. туристів опинилися заблокованими у мексиканських штатах Сіналоа і Герреро з-за урагану "Мануель", який обрушився на північно-західне узбережжя Мексики, повідомляє Associated Press.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що не менше 80 людей загинули, ще 58 пропали без вісті в результаті тропічного шторму і викликаних ним зсувів в Мексиці.

Грязьовий потік накрив частину населеного пункту в штаті Герреро на південному заході країни. Між тим в ніч на четвер тропічний шторм "Мануель", діючий на північний захід від мексиканського узбережжя, посилився до рівня урагану. Як повідомлялося напередодні, з-за удару стихії в курортному місті Акапулько застрягли близько 60 тис. відпочиваючих.

Наприкінці минулого тижня відразу два тропічних шторму "Інгрід" і "Мануель" одночасно обрушилися на Мексику відразу з двох сторін - з Атлантичного і Тихого океанів. Серйозний збиток був заподіяний майну та житла майже 240 тисяч осіб, кількість постраждалих від наслідків стихії сягає 1,2 млн осіб.

Зараз ви читаєте новину «Ураган "Мануель" в Мексиці заблокував близько 40 тисяч туристів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі