неділя, 25 травня 2014 11:53

Ультрас в Харкові вшанували пам'ять про загиблих солдатів вогняним шоу та піснею
12

Фото: http://society.lb.ua/

Фанати харківського футбольного клубу "Металіст" увечері в суботу влаштували вогняне шоу в пам'ять про солдатів, загиблих під час антитерористичної операції на сході України.

Присутні на Набережній річки Лопань фанати розділилися на три групи - на Мосту закоханих і по обидві сторони річки - і після зворотного відліку запалили кілька десятків фаєрів. Пам'ять про загиблих прийшли вшанувати близько 500 харків'ян.

Хоча акцію планували як траурну, фанати активно співали речівки про російського президента Володимира Путіна і пісню "Воїни Світла". Крім цього учасники акції скандували "Герої не вмирають" і "Слава Небесній сотні".

На мосту над річкою Лопань розмістили банер з цитатою з Тараса Шевченка: "І оживе добра слава, Слава України, І світ ясний, невечерній. Тихо засіяє". На мосту і по обидві сторони Лопані також вивісили банер за єдність країни, прапори України і ОУН -УПА.

Завершили акцію виконанням гімну України .

Нагадаємо, що в ніч з 21 на 22 травня українські військові під Волновахою потрапили під важкий обстріл, в результаті якого загинули 17 людей.

Зараз ви читаєте новину «Ультрас в Харкові вшанували пам'ять про загиблих солдатів вогняним шоу та піснею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі